• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Rioolreparatie

Rioolreparatie, ook dit kan Rioolservice Schiedam!

Rioolreparatie is af en toe noodzakelijk nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is. Ook hierin zijn wij specialist! Of het nu gaat om een sanitaire klus voor binnenshuis of om een stuk hoofdriool, wij zijn de reparatie specialist!

Zoals eerder al aangegeven, moet de riolering soms gerepareerd, of zelfs helemaal vervangen worden. Ook deze werkzaamheden kan ons bedrijf voor u uitvoeren. Wij beschikken over ervaren ontstoppings en installatie monteurs. Deze monteurs hebben de klus snel en met garantie zo geklaard. Daarnaast worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat de riolering weer jaren lang, bij normaal gebruik goed functioneert. Kleine reparaties kunnen wij in veel gevallen direct uitvoeren, maar grote reparaties en nieuwe aanleg doen wij op afspraak. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u tot die tijd de afvoer of riolering kan blijven gebruiken.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Wij verzorgen ook de volgende werkzaamheden:

rioolreparatie, reparatie keukenafvoer, reparatie toiletafvoer, repareren riolering, riolering aanleggen, vernieuwen riool, riolering vernieuwen, aanleggen riolering, aanleggen afvoer, keukenafvoer aanleggen, wasmachineafvoer aanleggen.

ook rioolreparatie zonder hakken of breken. Een vereiste van Rioolservice Nederland. Informeer naar de mogelijkheden.

.

.